Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Sárbogárd

2018. március 26. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Sárbogárd

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Sárbogárd környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű ilyen formában nem vizsgáztatható le.  

A lámpabúra szervizelése Sárbogárd régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, költségkímélő módszer. Munkatársaink professzionális szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Sárbogárd régiójában, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet kölcsönöz. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Sárbogárd régiójában

  lámpabúra polírozás Sárbogárd  

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Sárbogárd

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Professzionális UV védelem
  • Drágább módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Megkíméli a cserétől
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Sárbogárd övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Autóüveg csere Sárbogárd jutányos áron Szélvédő javítás Sárbogárd olcsón Autófóliázás Sárbogárd megfizethető összegért Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Sárbogárd régiójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr1313781334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása