Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Profi lámpabúra polírozás Csősz

2019. április 07. - Szita Ferenc

Profi lámpabúra polírozás Csősz

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Csősz vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a gépkocsi ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

A fényszóró javítása Csősz régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb módszer. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Csősz régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – autólámpa polírozás Csősz környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Csősz

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Csősz

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Professzionális UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Időtálló
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Jelentősen elősegíti a megfelelő láthatóságot utazás közben
  • Megszépíti járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Megkíméli a cserétől
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más tevékenységeink Csősz övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Autóüveg csere Csősz megfizethető összegért Autóüveg javítás Csősz megfizethető összegért Karbon fóliázás Csősz kedvező áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Csősz régiójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr4014745949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása