Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Balinka

2018. április 04. - Szita Ferenc

Fényszóró polírozás Balinka

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Balinka övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az UV sugárzásnak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül az autó így nem megy át a műszaki vizsgán.  

A lámpa szervizelése Balinka régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb eljárás. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Balinka területén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot jelent. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Balinka övezetében

  lámpabúra polírozás Balinka  

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Balinka

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Professzionális UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Tartós
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Balinka környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön. Autóüveg csere Balinka olcsón Szélvédő javítás Balinka jutányos áron Karosszéria fóliázás Balinka kedvező áron Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Balinka területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr5413809652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása