Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Megbízható autólámpa polírozás Dég

2019. április 07. - Szita Ferenc

Megbízható autólámpa polírozás Dég

Megfizethető autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Dég övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra javítása Dég területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás. Munkatársaink szakszerű szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Dég övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák Dég menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Dég régiójában

lámpabúra polírozás Dég

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Dég

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő megoldás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Borsosabb árú módszer
  • Strapabíró
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben elősegíti a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Kiegészítő szolgáltatásaink Dég régiójában

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Dég jutányos áron Szélvédő javítás Dég jutányos áron Karosszériavédő fóliázás Dég jutányos áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Dég területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr1514745959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása