Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Alcsútdoboz

2018. március 22. - Szita Ferenc

Fényszóró polírozás Alcsútdoboz

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Alcsútdoboz területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. De ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.  

Az autó lámpájának szervizelése Alcsútdoboz környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, pénztárcabarát módszer. Szervizmérnökeink professzionális szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Alcsútdoboz területén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Alcsútdoboz környékén

  fényszóró polírozás előtte Alcsútdoboz fényszóró polírozás után Alcsútdoboz  

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Alcsútdoboz

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Borsosabb árú módszer
  • Strapabíró
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Alcsútdoboz területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Alcsútdoboz megfizethető összegért Szélvédő javítás Alcsútdoboz megfizethető összegért Autófóliázás Alcsútdoboz jutányos áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Alcsútdoboz régiójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr9513765982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása