Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Csór

2018. május 08. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Csór

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Csór régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen formában nem tud levizsgázni.  

Az autó lámpájának javítása Csór területén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás. Szervizmérnökeink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Csór övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Csór övezetében

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Csór  

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lámpabúra polírozás Csór

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Optimális UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Hosszú távú hatás
  • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Csór területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön. Autóüveg csere Csór megfizethető összegért Szélvédős Csór megfizethető összegért Karosszéria fóliázás Csór olcsón Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Csór régiójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7013899290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása