Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Csabdi

2018. május 08. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Csabdi

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Csabdi régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tudható be. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.  

Az autó lámpájának javítása Csabdi környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költségkímélő eljárás. Kollégáink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Csabdi környékén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Csabdi övezetében

  autólámpa polírozás előtte Csabdi   autólámpa polírozás utána Csabdi  

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Csabdi

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Professzionális UV védelem
  • Drágább megoldás
  • Sokáig tart
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Megkíméli a cserétől
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Csabdi övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Csabdi kedvező áron Szélvédős Csabdi megfizethető összegért Wrapping fóliázás Csabdi kedvező áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Csabdi övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr313899266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása