Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Pázmánd

2018. március 26. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Pázmánd

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Pázmánd területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó így nem vizsgáztatható le.  

A lámpabúra szervizelése Pázmánd környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb megoldás. Szervizmérnökeink profi szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Pázmánd környékén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot biztosít. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Lámpabúra polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Pázmánd övezetében

  autólámpa polírozás előtte Pázmánd   autólámpa polírozás utána Pázmánd  

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Pázmánd

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Tökéletes UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Pázmánd övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Autóüveg csere Pázmánd megfizethető összegért Autóüveg javítás Pázmánd megfizethető összegért Karosszéria fóliázás Pázmánd jutányos áron Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Pázmánd övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr2113781328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása