Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Belsőbáránd

2018. április 27. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Belsőbáránd

Megfizethető autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Belsőbáránd övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó így nem megy át a műszaki vizsgán.  

A lámpabúra javítása Belsőbáránd övezetében

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költségkímélő módszer. Kollégáink professzionális szervizt kínálnak ügyfeleink számára Belsőbáránd területén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Belsőbáránd területén

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Belsőbáránd  

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lámpabúra polírozás Belsőbáránd

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Nagyszerű UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • Tartós
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Belsőbáránd régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Belsőbáránd kedvező áron Szélvédő javítás Belsőbáránd kedvező áron Autódekoráció Belsőbáránd megfizethető összegért Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Belsőbáránd területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7613874620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása