Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Alap

2018. április 04. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Alap

Olcsó fényszóró javítás és autólámpa polírozás Alap környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.  

A lámpabúra javítása Alap területén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költségkímélő megoldás. Munkatársaink profi szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Alap régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Alap környékén

  fényszóró polírozás előtte fotó Alap   fenyszoropolirozasautanafoto Alap  

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Alap

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Drágább megoldás
  • Strapabíró
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Alap környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Szélvédőcsere Alap jutányos áron Autóüveg javítás Alap kedvező áron Autódekoráció Alap kedvező áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Alap területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7113809458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása