Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Cece

2018. május 08. - Szita Ferenc

Fényszóró polírozás Cece

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Cece területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű így nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A fényszóró javítása Cece környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, költségkímélő eljárás. Kollégáink professzionális szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Cece régiójában, szombaton is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Cece területén

  fényszóró polírozás előtte Cece fényszóró polírozás után Cece  

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lámpabúra polírozás Cece

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Borsosabb árú módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Cece övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Autóüveg csere Cece kedvező áron Szélvédő javítás Cece megfizethető összegért Autódekoráció Cece megfizethető összegért Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Cece területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr4213899256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása