Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Bakonykúti

2018. április 04. - Szita Ferenc

Fényszóró polírozás Bakonykúti

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Bakonykúti környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A lámpa szervizelése Bakonykúti környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb megoldás. Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak az érdeklődőknek Bakonykúti környékén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Bakonykúti területén

  lámpabúra polírozás Bakonykúti  

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lámpabúra polírozás Bakonykúti

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Időtálló
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Bakonykúti területén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Bakonykúti jutányos áron Szélvédős Bakonykúti jutányos áron Autófóliázás Bakonykúti megfizethető összegért Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Bakonykúti övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr1913809636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása