Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Csákvár

2018. március 22. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Csákvár

Olcsó autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Csákvár vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű így nem vizsgáztatható le.  

A lámpa szervizelése Csákvár övezetében

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás. Kollégáink professzionális szervizt kínálnak ügyfeleink számára Csákvár régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Csákvár övezetében

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Csákvár  

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Csákvár

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költségbarát eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Tökéletes UV védelem
  • Borsosabb árú megoldás
  • Tartós
  • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Csákvár régiójában

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Szélvédőcsere Csákvár kedvező áron Szélvédő javítás Csákvár olcsón Autódekoráció Csákvár olcsón Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Csákvár övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7713766008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása