Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Baracs

2018. április 04. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Baracs

Megfizethető fényszóró javítás és autólámpa polírozás Baracs környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó így nem vizsgáztatható le.  

A fényszóró szervizelése Baracs környékén

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás. Munkatársaink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Baracs területén, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Baracs régiójában

  fényszóró polírozás előtte fotó Baracs   fenyszoropolirozasautanafoto Baracs  

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Baracs

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költségbarát eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Sokáig tart
  • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Baracs területén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Baracs megfizethető összegért Autóüveg javítás Baracs olcsón Karosszériavédő fóliázás Baracs jutányos áron Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Baracs övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr8813809680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása