Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Zichyújfalu‎

2018. március 26. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Zichyújfalu‎

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Zichyújfalu‎ vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű így nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A fényszóró javítása Zichyújfalu‎ környékén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költségkímélő eljárás. Kollégáink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Zichyújfalu‎ területén, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Zichyújfalu‎ régiójában

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Zichyújfalu‎  

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lámpabúra polírozás Zichyújfalu‎

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Tökéletes UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • Strapabíró
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Zichyújfalu‎ régiójában

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön. Szélvédőcsere Zichyújfalu‎ kedvező áron Szélvédős Zichyújfalu‎ olcsón Autódekoráció Zichyújfalu‎ jutányos áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Zichyújfalu‎ övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr2913781348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása