Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Adony

2018. március 22. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Adony

Olcsó autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Adony övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A fényszóró szervizelése Adony területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer. Munkatársaink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Adony övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Adony környékén

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Adony  

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lámpabúra polírozás Adony

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Adony környékén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken. Autóüveg csere Adony jutányos áron Szélvédő javítás Adony kedvező áron Karbon fóliázás Adony kedvező áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Adony övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr713765978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása