Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Csókakő

2018. május 08. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Csókakő

Megfizethető autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Csókakő vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.  

A lámpa javítása Csókakő környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költségkímélő eljárás. Kollégáink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Csókakő környékén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Csókakő régiójában

  lámpabúra polírozás Csókakő  

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Csókakő

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költségbarát megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Professzionális UV védelem
  • Borsosabb árú megoldás
  • Időtálló
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Megkíméli a cserétől
  • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Csókakő övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Autóüveg csere Csókakő olcsón Autóüveg javítás Csókakő megfizethető összegért Autódekoráció Csókakő olcsón Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Csókakő régiójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr3113899282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása