Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Baracska

2018. március 22. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Baracska

Kedvező árú fényszóró javítás és autólámpa polírozás Baracska övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A lámpabúra szervizelése Baracska régiójában

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költségkímélő megoldás. Kollégáink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Baracska régiójában, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Baracska régiójában

  lámpabúra polírozás Baracska  

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Baracska

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Professzionális UV védelem
  • Drágább módszer
  • Sokáig tart
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Baracska övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Baracska kedvező áron Autóüveg javítás Baracska kedvező áron Autófóliázás Baracska kedvező áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Baracska régiójában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7813765986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása