Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Bicske

2018. március 22. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Bicske

Olcsó fényszóró javítás és fényszóró polírozás Bicske övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.  

A fényszóró javítása Bicske környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás. Kollégáink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Bicske övezetében, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Bicske környékén

  fényszóró polírozás előtte Bicske fényszóró polírozás után Bicske  

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lámpabúra polírozás Bicske

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költségbarát eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Nagyszerű UV védelem
  • Borsosabb árú módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Bicske területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön. Szélvédőcsere Bicske kedvező áron Szélvédő javítás Bicske jutányos áron Autódekoráció Bicske megfizethető összegért Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Bicske környékén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr6313765990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása