Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Martonvásár

2018. március 26. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Martonvásár

Olcsó fényszóró javítás és fényszóró polírozás Martonvásár területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen formában nem vizsgáztatható le.  

A lámpa javítása Martonvásár környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát megoldás. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek Martonvásár övezetében, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Martonvásár régiójában

  autólámpa polírozás előtte Martonvásár   autólámpa polírozás utána Martonvásár  

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Martonvásár

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. A továbbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Nagyszerű UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Martonvásár környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Martonvásár olcsón Szélvédő javítás Martonvásár olcsón Autófóliázás Martonvásár jutányos áron Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Martonvásár övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr8213781304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása