Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Seregélyes

2018. március 26. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Seregélyes

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Seregélyes vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a gépkocsi így nem megy át a műszaki vizsgán.  

A fényszóró javítása Seregélyes területén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Seregélyes területén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Seregélyes régiójában

  fényszóró polírozás előtte fotó Seregélyes   fenyszoropolirozasautanafoto Seregélyes  

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció megváltoztatja a fényszóró felületét. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lámpabúra polírozás Seregélyes

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Nagyszerű UV védelem
  • Költségesebb eljárás
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Seregélyes területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Seregélyes megfizethető összegért Autóüveg javítás Seregélyes olcsón Wrapping fóliázás Seregélyes megfizethető összegért Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Seregélyes területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr3513781344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása