Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Bodmér

2018. május 08. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Bodmér

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Bodmér területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.  

A fényszóró javítása Bodmér területén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás. Kollégáink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Bodmér területén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Bodmér környékén

  lámpabúra polírozás Bodmér  

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lámpabúra polírozás Bodmér

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Drágább módszer
  • Időtálló
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Bodmér régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Bodmér megfizethető összegért Autóüveg javítás Bodmér olcsón Karosszériavédő fóliázás Bodmér olcsón Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Bodmér övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7513899250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása