Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Profi lámpabúra csiszolás Daruszentmiklós

2019. április 07. - Szita Ferenc

Profi lámpabúra csiszolás Daruszentmiklós

Megfizethető fényszóró javítás és autólámpa polírozás Daruszentmiklós régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül az autó ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A fényszóró javítása Daruszentmiklós területén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Daruszentmiklós területén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Daruszentmiklós övezetében

lampaburapolirozaselotteutanakepek Daruszentmiklós

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Daruszentmiklós

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Kedvezőbb árú módszer
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Optimális UV védelem
  • Borsosabb árú eljárás
  • Tartós
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót Daruszentmiklóson?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

  • Nagy mértékben elősegíti a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Megkíméli a cserétől
  • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Daruszentmiklós övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Daruszentmiklós jutányos áron Autóüveg javítás Daruszentmiklós kedvező áron Karbon fóliázás Daruszentmiklós olcsón Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Daruszentmiklós övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr9614745955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása