Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Enying

2018. március 22. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Enying

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Enying régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen állapotban nem tud levizsgázni.  

A fényszóró javítása Enying környékén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer. Kollégáink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Enying területén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Enying régiójában

  fényszóró polírozás előtte Enying fényszóró polírozás után Enying  

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lámpabúra polírozás Enying

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő megoldás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Kifogástalan UV védelem
  • Költségesebb megoldás
  • Időtálló
  • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Enying területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon. Szélvédőcsere Enying megfizethető összegért Autóüveg javítás Enying kedvező áron Karosszéria fóliázás Enying jutányos áron Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Enying környékén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr2013766018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása