Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Bodajk

2018. március 22. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Bodajk

Kedvező árú fényszóró javítás és fényszóró polírozás Bodajk övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül az autó ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.  

A lámpabúra szervizelése Bodajk környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg az autólámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás. Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Bodajk környékén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot kölcsönöz. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Bodajk régiójában

  autólámpa polírozás előtte Bodajk   autólámpa polírozás utána Bodajk  

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Bodajk

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Kifogástalan UV védelem
  • Drágább módszer
  • Sokáig tart
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Bodajk régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Bodajk jutányos áron Szélvédős Bodajk jutányos áron Karosszéria fóliázás Bodajk olcsón Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Bodajk övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr4113766002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása