Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Etyek

2018. március 22. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Etyek

Kedvező árú fényszóró javítás és lámpabúra polírozás Etyek övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a napsugárzásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.  

A lámpa javítása Etyek területén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje drága és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer. Szervizmérnökeink szakszerű szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Etyek környékén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Etyek övezetében

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Etyek  

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Etyek

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Optimális UV védelem
  • Borsosabb árú megoldás
  • Tartós
  • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Etyek környékén

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön. Szélvédőcsere Etyek kedvező áron Szélvédős Etyek jutányos áron Karbon fóliázás Etyek kedvező áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Etyek övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr5013766020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása