Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Felcsút

2018. március 26. - Szita Ferenc

Fényszóró polírozás Felcsút

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Felcsút környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.  

A lámpabúra szervizelése Felcsút környékén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás. Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek Felcsút övezetében, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent. Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Felcsút régiójában

  lámpabúra polírozás Felcsút  

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lámpabúra polírozás Felcsút

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Költséghatékony eljárás
  • Rövidebb ideig tartó hatás
  • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
  • Optimális UV védelem
  • Drágább megoldás
  • hosszú távon érezteti a hatását
  • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Eladhatóbbá teszi az autóját
  • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Felcsút övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken. Szélvédőcsere Felcsút olcsón Autóüveg javítás Felcsút olcsón Wrapping fóliázás Felcsút kedvező áron Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Felcsút övezetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr7113781290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása