Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Mór

2018. március 26. - Szita Ferenc

Fényszóró polírozás Mór

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Mór vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.  

A lámpabúra javítása Mór régiójában

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költségkímélő megoldás. Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Mór környékén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet kölcsönöz. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Mór területén

  fényszóró polírozás előtte fotó Mór   fenyszoropolirozasautanafoto Mór  

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink. lámpabúra polírozás Mór

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Olcsóbb megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Optimális UV védelem
  • Költségesebb eljárás
  • Hosszú távú hatás
  • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

  • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Megkíméli a cserétől
  • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Mór területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Autóüveg csere Mór olcsón Autóüveg javítás Mór megfizethető összegért Autódekoráció Mór olcsón Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Mór környékén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr9013781308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása