Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Autólámpa polírozás Pákozd‎

2018. március 26. - Szita Ferenc

Autólámpa polírozás Pákozd‎

Kedvező árú fényszóró javítás és autólámpa polírozás Pákozd‎ régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugaraknak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.  

A lámpa szervizelése Pákozd‎ környékén

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás. Kollégáink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Pákozd‎ régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent az ép fényszóró. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Pákozd‎ övezetében

  fényszóró polírozás előtte fotó Pákozd‎   fenyszoropolirozasautanafoto Pákozd‎  

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lámpabúra polírozás Pákozd‎

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő eljárás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
  • Nagyszerű UV védelem
  • Költségesebb eljárás
  • Strapabíró
  • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Pákozd‎ környékén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Szélvédőcsere Pákozd‎ megfizethető összegért Szélvédős Pákozd‎ megfizethető összegért Karosszériavédő fóliázás Pákozd‎ jutányos áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Pákozd‎ területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr1513781316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása