Olcsó fényszóró polírozás Fejér megye +36 70 602 6000

Fényszóró polírozás Fejér megye

Fényszóró polírozás Fejér megye

Lámpabúra polírozás Gárdony

2018. március 26. - Szita Ferenc

Lámpabúra polírozás Gárdony

Kedvező árú fényszóró javítás és fényszóró polírozás Gárdony környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.  

Az autó lámpájának szervizelése Gárdony régiójában

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás olcsóbb módszer. Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Gárdony övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Gárdony területén

  lampaburapolirozaselotteutanakepek Gárdony  

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink. lámpabúra polírozás Gárdony

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. A továbbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket. Pasztás technika:

  • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
  • Pénztárcakímélő megoldás
  • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
  • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

  • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
  • Optimális UV védelem
  • Költségesebb módszer
  • Időtálló
  • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

  • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
  • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
  • Segíti járművének eladhatóságát
  • Kiküszöböli a költséges cserét
  • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Gárdony környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is. Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon. Autóüveg csere Gárdony olcsón Szélvédő javítás Gárdony megfizethető összegért Autófóliázás Gárdony jutányos áron Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Gárdony területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyszoropolirozasfejermegye.blog.hu/api/trackback/id/tr5113781300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása